Iunie 28, 2021
Se pune de-o nuntă. Ben Affleck nu vrea s-o piardă iar pe Jennifer Lopez
Se aud clopote de nuntă pentru cuplul momentului. O sursă OK!Magazine SUA a dezvăluit că actorul nici nu concepe să o mai piardă vreodată pe apetisanta cântăreaţă J Lo.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

”Poate că relaţia pare nouă, însă cei doi continuă de unde au lăsat-o. Se cunosc, sunt intimi. Ştiu totul unul despre celălalt. Se cunosc cu bune şi cu rele. Nu e o relaţie nouă, în care tatonezi terenul”, a declarat surse apropiate cuplului pentru OK Magazine SUA. 

Bennifer ar dori să se căsătorească spre finele acestui an. Un alt apropiat al cuplului a dezvăluit revistei Closer că Ben ar plănui să îi pună marea întrebare luna viitoare, când Jen împlineşte 52 de ani. ”Pe 24 iulie, Ben pregăteşte o surpriză de proporţii”, a spus sursa.

Cei doi s-au împăcat la finele lui aprilie, după18 ani de la despărţirea dureroasă. Jennifer a suferit mereu când bărbaţii din viaţa sa au înşelat-o. Şi a rupt logodna cu ei. Aşa a procedat cu Ben, la fel şi cu A-Rod şi ambii au regretat-o. Însă Ben mai are acum o şansă şi nu vrea să o rateze. S-a integrat iarăşi perfect în familia cântăreţei şi se înţelege minunat cu gemenii lui Jennifer.

La rândul lui, este un tată responsabil, cu mare grijă pentru cei trei copii pe care îi are cu actriţa Jennifer Garner. Actorul e nedespărţit de divă, dorm aproape în fiecare seară împreună, iar cântăreaţa radiază de la marea împăcare. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.92775464057922