Ianuarie 01, 2017
Savurează clipa!
Olga Krotevici redactor-șef

Olga Krotevici

Împărtășește cu prietenii tăi

''Bucură-te de fiecare moment!'' Sună parcă banal, însă nu e o treabă chiar atât de ușoară — să primești plăcere de la fiecare zi trăită. Încă din copilărie îmi stabileam obiective clare: în fiecare activitate să găsesc ceva util, precum Pollyanna din romanul cu același nume al scriitoarei Eleanor H. Porter.

Și acum lucrez la acest aspect și îmi iese destul de bine. Astfel încât, anul 2016 a fost pentru mine unul minunat! Bineînțeles, au fost și zile bune, și zile proaste, însă eu sunt mulțumită de toate. Este minunat că uite, uite la ușă bat sărbătorile de iarnă și nu mai ai nevoie de motive în plus să mai fii motivat. Decembrie este făcut pentru a savura fiecare moment al său, pentru a asculta muzica preferată de Crăciun, pentru a revedea comediile familiei, pentru a simți mirosul iernii, a cumpăra clementine și alte mărunțișuri ale acestui sezon.

Relaxați-vă, lasați toate greutățile după ușă, ghemuiți-vă în fotoliul preferat și citiți numărul din decembrie al revistei AQUARELLE, noi lucrăm pentru a aduce bucurie în fiecare zi. Întâlniți Anul Nou fericiți, precum ne spune Carrie Bradshaw: ''din cap până în picioare să fim îmbrăcați în fericire, doar aceasta este eticheta care niciodată nu va ieși din modă''...

SQL exec time = 0.13833427429199