Ianuarie 30, 2017
Șapte cele mai scumpe jucării sexuale din lume…
Ce nu se mai inventează?! În ziua de azi chiar și industria sexului se dezvoltă cu o viteză nebună, iar pe piața largă găsim o largă varietate a celor mai populare jucării, chiar și pentru cel mai mic buzunar. Există însă și lucruri care se pot obține doar prin comandă individuală și bani grei. Vă propunem să aflați care sunt șapte cele mai costisitoare jucării sexuale din lume.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Vibrator din platină cu diamante. Preț: 3250$

Vibratorul din platină, înfrumusețat cu diamante, acestea cântăresc 28 de carate. Există un model similar din aur cu greutatea de 24 de carate.

Este complet rezistent la apă și se vinde cu o garanție de 3 ani.

2. Plăcere paradisiacă. Preț: 4254$

„Inel de aur pentru masaj” - astfel mai este și numită acestă jucărie sexuală. Acest masajor formidabil care întrunește în sine, atât arta, cât și placerea, acestă jucărie unicală a fost creată de Betony Vernon. Masajorul se îmbracă pe degetul mijlociu, din start este considerat ca o bijuterie prețioasă, iar mai apoi va fi destinat spre utilizare.

3. Vibratorul Inez Gold de la Lelo – 15000$

Inez vibratorul aurit, prezintă cinci moduri diferite de vibrații, inclusiv unul silențios care aduce o placerea sexuală și estetică. Acumulatoarele vibratorului asigură o funcționare continuă de până la patru ore.

4. Păpușa sexuală 23000$

Lungă și interesantă fusese istoria păpușilor sexuale. În consecință erorilor și a probelor multiple designerii au reușit să creeze o adevărată minune pentru amatorii senzațiilor tari, pentru că păpușa este înzestrată cu cele mai noi funcții de ultimă generație. Această păpușă modelată din silicon de cea mai înaltă calitate seamănă izbitor de mult cu o femeie adevărată. La atingere nu se deosebește deloc de pielea fină a unei domnișoare.

5.Victor Phantasm - 59154$

Compania franceză de bijuterii este faimoasă în crearea celor mai scumpe și unicale jucării pentru amatorii de senzațiilor incitante și fierbinți. Acest obiect minunat constituie 142 de grame și 18 carate în aur, iar ocazițional este o bună ofertă de cerere în căsătorie dotând jucăria cu inel ce conține 177 diamante.

6. Vibratorul Royal Pearl – 1 mln. $

Această jucărie inedită înfrumusețată cu 1000 diamante, perle și safire albe. Vibratorul este creat pentru adevății iubitori ai sexului, bogăției și eleganței.

7. Dop anal de argint cu coada – 3475$

Betony Vernon a creat această jucărie din argint și păr de cal. Partea de argint a dopului seamană cu unicornul, deaceea această jucarie mai poartă și deseori numele de „unicorn”. Părul de cal servește în cazul dat pentru flirt, cu el se agită romantic cochetând.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.7707302570343