August 13, 2019
Salma Hayek dezgolită frumos pe malul Oceanului! Vezi cum arată vedeta la 52 ani

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actrița Salma Hayek arată ca o adevărată zeiță. Are 52 de ani, dar niciodată nu ai fi spus acest lucru. I-au apărut recent primele fire de păr sur pe cap, însă acest lucru nu o demotivează deloc pe celebra actriță. Aceasta se simte perfect la anii săi, având un corp de toată frumusețea și este pe adevăratelea superbă. 

Recent, actrița a încărcat pe pagina sa de Instagram tot felul de fotografii din vacanța sa de vară, pe care o petrece pe malul Oceanului. Înconjurată de palmieri și cactuși, Salma se simte nemaipomenit. Fanii actriței de cinema s-au lăsat impresionați de pozele pe care le-a postat aceasta. Sute de mii de like-uri și tot atâtea comentarii au apărut în dreptul fiecărei postări a actriței. Să vedem și noi câteva poze de senzație. 

 

 

 

 

Amintim că Salma Hayek s-a născut la 2 septembrie 1966, în Mexic. Este prima mexicană nominalizată la premiile Oscar. Și-a făcut debutul în film la vârsta de 23 de ani cu rolul Teresa în telenovela omonimă din anul 1989, care i-a adus un succes uriaș, făcând-o vedetă în Mexic.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68673729896545