январь 20, 2013
Uma Thurman explică de ce i-a dat fiicei sale 5 nume
Uma Thurman a născut în luna iulie a anului trecut o fetiță. Pe atunci, reprezentanta ei a explicat alegerea a 5 nume, spunând că fiecare dintre ele are o semnificație specială pentru mamă și tată.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Uma Thurman a născut în luna iulie a anului trecut o fetiță căreia i-a dat numele Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence Thurman-Busson. Pe atunci, reprezentanta ei a explicat alegerea a 5 nume, spunând că fiecare dintre ele are o semnificație specială pentru mamă și tată. Ea și iubitul ei, Arpad Busson, îi spun Luna și au recunoscut că venirea ei pe lume nu a fost planificată.

Într-o apariție recentă la emisiunea talk-show a lui Jimmy Fallon, Uma a decis să dea o explicație mai clară referitoare la numele fiicei ei și a mărturisit că Maya, prima ei născută, acum în vârstă de 14 ani, a încurajat-o și a găsit o motivație foarte bună pentru a justifica alegerea mai multor nume: A venit la mine cu cea mai bună scuză – că e foarte probabil să nu mai am copii, așa că ar trebui să îi dau (Lunei) toate numele care îmi plac mie.

Pe lângă faptul că a fost greu să aleagă numele potrivite, ea și Busson au mai trecut printr-o serie de dezbateri când au decis pe ce nume să o strige, până au ajuns la compromisul că îi vor zice Luna.

Actrița în vârstă de 42 de ani are doi copii (14 și 10 ani) rezultați din mariajul cu Ethan Hawke, iar Arpad Busson, care a fost logodit cu modelul Elle Macpherson, are și el doi copii (14 și 9 ani).




конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 0.54592132568359