август 10, 2016
Trucuri pentru un păr sănătos și strălucitor
Toate femeiile își doresc un păr stralucitor cu un aspect sănătos și voluminos. Poate nu știai dar părul tau degradat și rebel este chiar motivul unei neîngrijiri corecte.Găsește aici câteva sfaturi cum poți corect să îți îngrijești părul astfel încît acesta să fie sănătos să capete strălucire și să crească în timp record.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Atunci când vedem femeii care au un păr foarte frumos ne întrebă, ce fac? cum reușesc?. Secretul este un foarte simplu un păr sănătos își are rădăcina de la o îngrijire corectă. Așă că încetează să te mai plângi, Aquarelle îți oferă cîteva  sfaturi cum ai putea să ai grijă de părul tău corect. Începe chiar de azi o îngrijire corectă și ai să vezi în scurt timp aspectul părului tău se va schimba vizibil.

Cu o noapte înainte de spălare aplică un amestec de uleiuri. Acestea pot fi ulei de măsline, ulei de cocos,ulei de ricin, lista poate continua dar fiecare dintre aceste uleiuri fac adevărate minuni pentru părul nostru. Le lași să acționeze pe parcursul întregii nopți, timp de aproximativ  7-8 ore. Poți să faci un amestec sau poți să le aplici individual, efectul este același.

La spălare, clătește bine părul cu apă călduță. Udă din abundență părul tau cu apă călduță astfel încât atunci când adaogi șamponul acesta să pătrundă mai ușor la scalp. Masează bine pielea capului astfel încât porii să se deschidă iar murdăria să se curețe mai bine.

Începe șamponarea de la ceafă. Aplică șamponul de la ceafă, după cre în timpul spălării răsfrînge spupă pe toată suprafața.

Masează ușor. Masează cu mișcări circulare și lente, mișcările care vor avea un tempou mărit pot înfluența  creșterea.

După ce clătești părul nu mai încerca să îl speli a doua oară, este o greșeală, chiar dacă alții recomandă asta nu este corect să speli a doua oară parul, asta va influența îngrăsarea.

După spălare aplică balzam doar pe vîrfurile acestuia. Nu aplica de la rădăcină și pe  lungimea  parului, balsamul oferă părului strălucire și îl împiedică să se rupă, iar dacă aplici la rădăcină acesta acoperă pielea capului cu un strat protector și pielea capului  nu va putea respira.

Clăteste parul cu apa rece. Obișnuieștete să clătești părul cu apa rece, aproximativ la temperatura camerei, aceasta va influența circulația și va ajuta la o creștere mai rapidă.

Pare simplu, încearcă să fii mai atentă cu părul tau, evită fregvent  expunerea la soare, evită pieptănarea acestuia cînd e ud și încearcă să îl îngrijești corect și să oferi mai mult timp îngrijirii. 



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 0.85587072372437