октябрь 31, 2013
Spune NU „escapadelor” târzii prin bucătărie sau prin frigider!
Draga mea, e timpul să pui capăt ronţăielilor pe timp de noapte! Eu am făcut acest lucru, tu ce mai aştepţi? Psihologii şi nutriţioniştii propun mai multe trucuri de amăgit senzaţia de foame.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Oraşul adoarme, iar foamea se trezeşte. Becul frigiderului e asemenea unei luminiţe de la capătului tunelului care vă cheamă, vă ademeneşte, vă ispiteşte, vă face să vă întoarceţi iar şi iar la această comoară glaciară cu produse, uitând de orgoliu şi nemilosul cântar.

Draga mea, e timpul să pui capăt ronţăielilor pe timp de noapte! Eu am făcut acest lucru, tu ce mai aştepţi? Psihologii şi nutriţioniştii propun mai multe trucuri de amăgit senzaţia de foame şi de ocolit „escapadele” târzii prin bucătărie.

1. Excluderea condimentelor  

Nu merită să adăugaţi condimente şi mirodenii la ultima masă servită, deoarece acestea stimulează senzaţia de foame, măreşte pofta de mâncare. La prânz şi micul dejun acestea îşi vor face treaba de minune fără ca să afecteze pofta de mâncare. Înainte de culcare însă e mai bine să evitaţi consumul de busuioc şi curry.

2. Plimbare înainte de somn

Deseori, mâncatul în exces pe timp de noapte este cauzat de dorinţa de a obţine acea stare de bine, de relaxare, și nu de a ne supraalimenta. Încercăm să luptăm cu stresul şi să depăşim situaţiile tensionate având ca armă principală prăjiturile și dulciurile. Mâncarea nu este singurul lucru care poate calma stresul! O plimbare în aer liber îşi face treaba la fel de bine. Haideţi să ne adunăm curajul şi, indiferent de condiţiile meteorologice de afară, să ne bucurăm de această plimbare. Promenadele de seară şi exerciţiile fizice vă vor alunga gândurile rele, vor îmbunătăţi somnul şi cel mai important, vă vor feri de întâlnirile cu frigiderul.

3. Cadă fierbinte

Procedurile cu apă vă vor ajuta să potoliţi şi să reduceţi senzaţia de foame. Singurul gând care vă va abunda sufletul şi mintea va fi somnul şi nicidecum o friptură la tigaie sau cuptor. Transpiraţia intensă va elimina din organism excesul de lichid. Asiguraţi-vă ca apa să nu fie prea fierbinte, în caz contrar insomnia vă este garantată.

 

Versiunea completă o găsiţi în ediţia AQUARELLE octombrie-2013.

* ACUM LIVRAREA REVISTEI LA DOMICILIU ESTE GRATUITĂ!



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 1.0403430461884