октябрь 01, 2013
La bucătăria… unui cititor
Astăzi vă facem cunoştinţă cu Oxana Cocieru – cititoare fidelă AQUARELLE. Oxanei îi place foarte mult să gătească şi chiar are şi un blog culinar.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Astăzi vă facem cunoştinţă cu Oxana Cocieru – cititoare fidelă AQUARELLE. Oxanei îi place foarte mult să gătească şi chiar are şi un blog culinar. Aceasta ne-a împărtăşit reţetele sale preferate.

Orez cu spanac

1 pahar de orez

250 gr. de spanac proaspăt (sau congelat)

O ceapă

O legătură de ceapă verde

O lămâie

4 linguri de ulei de măsline

1 lingură de unt 

Sare

Ceapa se taie mărunt şi se căleşte la foc mediu până se înmoaie. Turnaţi în tigaie orezul şi căliţi-l. Adăugaţi spanacul decongelat şi amestecaţi. Peste 5 minute presăraţi ceapa verde tăiată mărunt, turnaţi 2 pahare de apă, aduceţi până la fierbere şi adăugaţi sare după gust. Lăsaţi să se coacă sub capac până va fi gata. În orezul gata preparat puteţi adăuga mărar tăiat mărunt şi unt şi să amestecaţi. Înainte de a-l servi stropiţi-l cu suc de lămâie şi adăugaţi verdeaţă.

 

Versiunea completă o găsiţi în ediţia AQUARELLE octombrie-2013.

* ACUM LIVRAREA REVISTEI LA DOMICILIU ESTE GRATUITĂ!



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 0.50136995315552