июнь 17, 2012
În centrul capitalei s-a desfăşurat o grandioasă Paradă a Mireselor
La această sărbătoare au venit peste120 de mirese, însoţite de prietenii lor. Unii au venit să le felicite pe cele 10 câştigătoare, care s-au luptat din greu pentru victorie, alţii au venit să vadă concertul incendiar şi să participe la numeroasele concursuri dinamice sau, pur şi simplu, să-și petreacă frumos timpul înconjurați de oameni fericiți.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Fiecare domnişoară vrea să se simtă ca o prinţesă adevărată. Şi fiecare aşteaptă cu nerăbdare ziua când va îmbrăca splendida rochie de mireasă. În acea zi nu a contat deloc vârsta pe care o aveau, dacă erau căsătorite sau doar intenţionau să probeze imaculata rochie de mireasă – pur şi simplu au venit la sărbătoare. Duminică, 17 iunie a fost organizat un eveniment unic prin splendoarea sa – „Parada Mireselor”.

 Un cortegiu de maşini de epocă, superbe şi stilate, şedinţe foto, premii şi cadouri – totul pentru ele!

 Zona din parcul Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Maria Bieşu” părea a fi ruptă dintr-o poveste cu zâne. Chipuri zâmbitoare, muzică, vedetele din showbiz şi TV, o avalanşă de surprize, distracţie şi, printre toate acestea, frumoasele domnişoare în rochii albe de mireasă

 Aproximativ 120 de mirese , însoţite de prietenii lor, au venit la această sărbătoare. Unii au venit să le felicite pe cele 10 câştigătoare, care s-au luptat din greu pentru victorie, alţii au venit să vadă concertul incendiar şi să participe la numeroasele concursuri dinamice sau, pur şi simplu, să-și petreacă frumos timpul, să se distreze în compania unor oameni fericiți.

 Dar, în centrul atenţiei erau ele. Frumoase, feminine, cu licărul fericirii pe chip. Fiecare din ele participa cu atâta plăcere la acest eveniment, organizat de AQUARELLE Fm.

 Prezentarea noilor colecţii de rochii de mireasă, ciocolată, bijuterii şi flori şi, cel mai important, un imens tort al miresei (cu o greutate de 200 kg) – toate acestea alcătuiesc formula veritabilă a fericirii unei femei.

 Toata aceste detalii le puteţi vizualiza în raportul nostru foto.

 

 

 

 

 

 

 

 

 



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 0.65298438072205