сентябрь 01, 2013
Femeia de afaceri: Irina Iacovenco
Atunci când deschizi o afacere, este important ca în prima perioadă să rezişti financiar, până nu vei acumula experienţă. Eu nu aveam temeri în acest sens, întrucât îmi urmam chemarea inimii.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Cum a apărut primul magazin Rich Story?

Rich Story a apărut acum opt ani şi are vârsta fiului meu. „Am adus pe lume” doi copii. (Zâmbeşte.) Pe atunci încă nu ştiam ce sunt copiii. Credeam că un copil nu are cum să te încurce într-o afacere şi voi putea zbura în orice moment prin toată lumea, pentru a alege noi colecţii. Ce prostie! (Zâmbeşte.) Aducerea pe lume a unui copil, la fel ca şi deschiderea unei afaceri, este doar începutul unui drum lung, în care îţi depui tot sufletul, eforturile şi timpul. Bineînţeles că e dificil. Nu-mi rămânea timp pentru mine, nici măcar pentru somn.    

Care este situaţia la moment? Aţi mai deschis trei afaceri – un salon de frumuseţe, în care este şi un bar, şi un studio foto.

„Şi ea, rebelă, vrea furtună, de parcă tihna-i stă-n furtuni!” – asta este despre mine. De fiecare dată sper să găsesc mai mult timp liber, doar că în loc de asta adun şi mai multe treburi de făcut. La început era mai liniştit. Totul a început însă cu deschiderea celui de-al doilea magazin în CC Atrium. Îmi dădeam seama că am tot mai puţin timp pentru a merge la saloane şi, în plus, nici nu găseam un loc în care să pot beneficia de toate serviciile deodată. Eram nevoită să fug de la frizerie la machiaj, de la manichiură la masaj etc. Şi am decis să deschid un salon de frumuseţe pentru cei care îşi preţuiesc timpul: un salon în care totul să fie comod, rapid şi confortabil. Aici este şi centru comercial, şi parcare, şi un bar unde poţi stabili o întâlnire între proceduri sau poţi pur şi simplu să bei cafea şi să te relaxezi.

 

Versiunea completă o găsiţi în noul număr al revistei AQUARELLE septembrie-2013.

* acum livrarea revistei la domiciliu este gratuită!



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 0.6614933013916