октябрь 01, 2013
E uşor să fii fericit?!
Pentru a fi fericiţi pe deplin, unii nu au nevoie decât de o maşină nouă, alţii – de un job bine plătit, iar a treia categorie – de un partener de viaţă ideal după părerea lor.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Pentru a fi fericiţi pe deplin, unii nu au nevoie decât de o maşină nouă, alţii – de un job bine plătit, iar a treia categorie – de un partener de viaţă ideal după părerea lor… Însă, nu ştiu de ce, chiar şi atunci când vă cumpăraţi o maşină, faceţi o carieră sau vă căsătoriţi, oricum  vă simţiţi cu adevărat fericită.

Ce vă împiedică?

* Perceperea negativă  

Dacă vă pare lumea duşmănoasă, vedeţi în jurul Dvs. doar nemernici, în fiecare situaţie vedeţi doar partea negativă, să ştiţi că toate acestea cauzează o stare emoţională proastă şi, în rezultat, creează senzaţia de om nefericit.

Deseori pesimiştii îşi creează ei înşişi o interdicţie interioară de a fi fericiţi. Pentru unii drept obstacole pot servi lipsa dispoziţiei, banilor, dragostei, vremea proastă şi încă multe alte circumstanţe.

* Energie redusă

Starea în care nu vrei nimic şi nu ai dorinţe cauzează deseori depresie. Ce-i de făcut pentru a înlocui toate minusurile cu plusuri şi a vă simţi cu adevărat fericite? Pentru început, daţi dovadă de interes şi curiozitate faţă de viaţă. Aveţi neplăceri? Luaţi-le drept o lecţie de viaţă. Aveţi dificultăţi? S-ar putea ca acestea să vă dea nişte răspunsuri la întrebările care vă frământă.  

Învăţaţi să percepeţi lumea într-un mod pozitiv. Cine este cel mai bun învăţător al nostru? Bineînţeles că viaţa. Iar în viaţă nu există greşeli – există doar lecţii bune. Iar scopul nostru este să învăţăm la perfecţie aceste lecţii!

 

Versiunea completă o găsiţi în ediţia AQUARELLE octombrie-2013.

* ACUM LIVRAREA REVISTEI LA DOMICILIU ESTE GRATUITĂ!



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 0.57315182685852