октябрь 30, 2012
Disputa alimentară.
Amatorii de friptură cu sânge, vegetarienii şi adepţii alimentaţiei diferenţiate se ceartă de zeci de ani despre care mod de alimentaţie este mai sănătos.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Amatorii de friptură cu sânge, vegetarienii şi adepţii alimentaţiei diferenţiate se ceartă de zeci de ani despre care mod de alimentaţie este mai sănătos. Vă propunem să examinăm avantajele şi dezavantajele fiecărui tip şi să faceţi propriile concluzii.

Mâncatul cărnii

Avantajele alimentaţiei cu produse de origine animală

 

Amatorii de produse din carne afirmă că este necesar să consumăm carne, deoarece aceasta conţine un şir de aminoacizi care nimeresc în organism doar împreună cu produsele de origine animală, precum şi o cantitate mare de vitamina D şi vitaminele grupei B. Conform observaţiilor făcute de medici, amatorii produselor din carne se plâng destul de rar de fragilitatea oaselor şi de probleme ale sistemului nervos central. Fosforul, potasiul, zincul, iodul şi fierul din carne se asimilează mai bine decât cele din fructe şi legume. Cei care renunţă la carne prezintă deseori deficit de fier în organism, ceea ce duce la scăderea nivelului de hemoglobină din sânge. 

 

Găseşte versiunea completă în noul număr AQUARELLE noiembrie-2012

* LIVRAREA REVISTEI ESTE ACUM GRATUITĂ!



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 0.39872097969055