сентябрь 29, 2013
Centrul de Diagnostic German: unicul centru de acest gen în Republica Moldova!
După dotarea tehnică, acesta depăşeşte toate instituţiile medicale din ţară, fiind la fel de bun precum clinicile de elită din Germania.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Centrul de Diagnostic German este un centru medical creat ca fiind fără precedent în Republica Moldova. După dotarea tehnică, acesta depăşeşte toate instituţiile medicale din ţară, fiind la fel de bun precum clinicile de elită din Germania. Despre posibilităţile, serviciile şi principiile CDG ne povesteşte Directorul General Alexandru Guţu.

Alexandru Guţu  

Director General 

În anul 2007 a fost elaborat proiectul de creare a centrului nostru, iar în octombrie 2009 a avut loc deschiderea acestuia. În Moldova, pentru prima dată în istorie, a apărut o instituţie medicală modernă, în care este posibil să se facă diagnosticări complexe la care populaţia nu avea acces anterior. De exemplu, în acea perioadă, în ţară exista un singur aparat de rezonanţă magnetică 0,2 Tesla, care era foarte vechi şi ineficient. Noi am adus deja în Moldova aparatul de rezonanţă magnetică 1,5 Tesla, iar foarte curând am adus unul 3,0 Tesla. Pentru prima dată în Moldova puteai găsi echipament mai performant decât în Moscova, Bucureşti, ţările Europei Centrale şi de Est. Avem cu adevărat cu ce ne mândri!   

 

Versiunea completă o găsiţi în ediţia AQUARELLE octombrie-2013.

* ACUM LIVRAREA REVISTEI LA DOMICILIU ESTE GRATUITĂ!



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 0.85021758079529