август 29, 2012
Brunete vs. Blonde
Cine sunt mai tari: blondele sau brunetele? AQUARELLE a încercat să găsească răspunsul la această veşnică întrebare şi a reunit într-un top cele mai de vază reprezentante ale părului blond şi întunecat. Conform rezultatelor voturilor de pe site-ul nostru, în fruntea clasamentului au ajuns brunetele, depăşind cu doar câteva voturi blondele. Citiţi chiar acum interviul cu câştigătoarele rating-ului, în care acestea ne-au mărturisit secretele lor pentru un păr frumos.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Cine sunt mai tari: blondele sau brunetele? AQUARELLE a încercat să găsească răspunsul la această veşnică întrebare şi a reunit într-un top cele mai de vază reprezentante ale părului blond şi întunecat.

Conform rezultatelor voturilor de pe site-ul nostru, în fruntea clasamentului au ajuns brunetele, depăşind cu doar câteva voturi blondele. Citiţi chiar acum interviul cu câştigătoarele rating-ului, în care acestea ne-au mărturisit secretele lor pentru un păr frumos.

Atunci când vine vorba despre îngrijirea părului, cel mai bine e să ne adresăm la specialişti. Partenerul general al proiectului este compania CHI – un brand cunoscut al companiei americane de produse cosmetice le-a oferit fetelor sfaturi utile despre cum să menţină culoarea, frumuseţea şi sănătatea părului.

Citim pentru că este util şi pentru noi, doar toate vrem să avem o podoabă capilară bogată!

Ecaterina Său

Voturi: 383

Evelina Vârlan

Voturi: 353

Veronica Vizant

Voturi: 281

Olga Iftodii

Voturi: 205

Doina Cernavca

Voturi: 199

Olga Fedosenco

Voturi: 189

Olea Tira

Voturi: 130

Cristina Croitoru

Voturi: 126

Michelle

Voturi: 126

Nata Albot

Voturi: 123

Zinaida Jioară

Voturi: 91 



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 0.90817379951477