март 03, 2014
Bisnes-ledi: Elena Agapi
Una dintre componentele principale ale unei clinici bune este personalul de înaltă calificare.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Dosar AQ

Studii

Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”, Facultatea de Stomatologie.

Carieră

Director, medic şef al clinicii DentPark Estetix. Membru al Asociaţiei Stomatologilor din Republica Moldova.

Stare civilă

Căsătorită. Fiica Mihaela, fiul Doru.

În anul 2013 aţi deschis în Chişinău un centru stomatologic destul de promiţător. A fost dificil să luaţi o asemenea decizie?

Întotdeauna am iubit ceea ce fac şi mi-am tratat pacienţii cu grijă şi afecţiune. Cândva demult, pe când eu singură eram o mică pacientă, nu aveam norocul de a ajunge pe mâna unui medic bun; nu ştiu de ce, dar dorinţa de a deveni un stomatolog de încredere s-a născut în inima mea încă atunci, visam ca oamenii să vină şi să plece de la mine cu zâmbetul pe buze.

Gândul de a deschide propriul cabinet stomatologic mi-a „venit” acum 15 ani. Dar aveam copii mici, aproape de aceeaşi vârstă, și multe altele… Timp de doisprezece ani am activat într-o clinică stomatologică privată merituoasă. Sunt dependentă de muncă, aşa că depuneam suflet în munca pe care o desfăşuram de dimineaţă până seara, aproape fără zile de odihnă. (Zâmbeşte.) Ideea de a deschide DentPark a apărut la timpul potrivit. Experienţa, relaţiile şi ritmul de viaţă modern şi-au impus propriile reguli, iar partenerii de afaceri nu au întârziat să apară. Astfel posibilitatea de a deschide o clinică a devenit foarte reală. Mi-am dorit să deschid o clinică cu potenţial puternic de dezvoltare, care să fie competitivă nu doar acum, ci şi pe viitor. 

Prin ce se deosebește clinica Dvs. de celelalte?

Scopul meu a fost să creez o clinică specializată, cu echipament performant și de înaltă calitate, specialişti de primă clasă şi spectru larg de servicii, astfel încât să putem soluţiona orice problemă ivită şi să satisfacem cerinţele tuturor clienţilor cu uşurinţă pe loc – este convenabil, economiseşte timp, efort şi accelerează procesul de tratament. Mai mult decât atât, am decis să învățăm din experienţa colegilor din străinătate şi să deschidem un salon de frumusețe în interiorul clinicii. Pentru Moldova este ceva în premieră, însă în aproape toate ţările europene acest lucru e pe cât se poate de firesc. Încăperea spaţioasă asupra căreia ne-am oprit decizia în cele din urmă ne-a permis să transpunem în realitatea toate planurile gândite şi regândite: camere de lucru mari şi luminoase, sală de recreere, salon de frumusețe, hol spaţios.

DentPark nu seamănă cu o clinică stomatologică obişnuită, cel puţin la exterior. Nu-i sunt specifice acele ilustraţii cu dinţi pe pereţi şi flori atât de des întâlnite în clinicile stomatologice.

Am acordat întotdeauna o atenţie deosebită părerilor pacienţilor şi cunoscuţilor mei care îmi spuneau că simpla imagine a unui cabinet stomatologic le creează senzaţii neplăcute. Am dorit să mă abstractizez de la toate acestea. Am decis ca în amenajarea interioară a cabinetului meu să predomine două culori: bej şi verde lime pastelat. Aceste nuanţe complementare sunt plăcute ochiului şi creează o atmosferă primitoare, caldă şi pozitivă. Mi-am dorit ca pacienţii mei să se simtă confortabil şi să simtă energia multitudinii de plante verzi.

De aici provine denumirea clinicii?

Dimpotrivă. (Zâmbeşte.) Mai întâi a apărut denumirea care ne-a servit drept sursă de inspiraţie în procesul de amenajare interioară. Au existat câteva opţiuni similare pe care le-am discutat cu colegii şi familia, în cele din urmă am optat pentru DentPark Estetix, deoarece corespundea în totalitate cu ideea noastră.

 

 

Versiunea completă o găsiţi în ediţia AQUARELLE martie-2014.

* ACUM LIVRAREA REVISTEI LA DOMICILIU ESTE GRATUITĂ!



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 0.94169425964355