август 29, 2012
Agenda pantofiorului roşu sau fetişism sexy
În societatea noastră democratică aceştia au fost demult „îndreptăţiţi” ca fiind persoane cu un comportament sexual ce nu depăşeşte limitele normale.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Probabil, toţi au auzit despre fetişişti. Mai mult decât atât, în societatea noastră democratică aceştia au fost demult „îndreptăţiţi” ca fiind persoane cu un comportament sexual ce nu depăşeşte limitele normale.

Evident că amica mea nu avea nevoie de un costume de baie pe care se masturbase un bărbat necunoscut, nici chiar să i-l dat cineva de pomană. Cu toate acestea, a uimit-o însuşi faptul că există persoane cu astfel de dereglări sexuale.       

Însă suntem oare gata să-i întâlnim în viaţa reală? Ce ştim despre ei? Şi cum să apreciem în realitate fetişismul – ca ceva normal sau ca o perversiune?

Nu e uşor să obţii răspunsuri clare la astfel de întrebări, întrucât viziunile noastre în ceea ce priveşte lucrurile permise în sex se schimbă în permanenţă. Însăşi noţiunea de „normă” este relativă şi convenţională. De exemplu, cândva prezervativele puteau fi procurate doar în farmacii, iar acum – în orice supermarket. Nu demult omul era apreciat în mod unanim drept o fiinţă heterosexuală, astăzi însă împărţim orientarea sexuală în hetero-, homo- şi bi-. Ceea ce îi şochează pe unii este practicat cu plăcere de alţii în paturile lor.  

 

Găseşte versiunea completă în noul număr AQUARELLE septembrie-2012

* LIVRAREA REVISTEI ESTE ACUM GRATUITĂ!



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 0.62517118453979