Octombrie 13, 2022
Rosa Saito are 71 de ani și este model. Frumusețea ei a distrus toate stereotipurile de vârstă
Rosa Saito are 71 de ani și este model. Aceasta nu este tocmai nouă în industria modei, chiar dacă și-a început cariera puțin mai târziu decât majoritatea supermodelelor convenționale. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu ea, află de aici mai multe detalii despre povestea ei, sursă de inspirație pentru întreaga lume.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cu standardele de frumusețe la cote maxime, cine s-ar fi așteptat ca o femeie de 71 de ani să devină un supermodel celebru. Povestea ei este un exemplu de putere și încredere pentru multe femei din întreaga lumea.

Viața lui Setsuko Saito

Rosa Saito, cunoscută oficial ca Setsuko Saito, a fost întotdeauna atrasă de partea artistică. Pasiunile ei i-au condus copilăria prin numeroasele forme diferite de creativitate. De la cântec, la desen, la scris. Cu toat acestea, ea a devenit cunoscută ca supermodel. Dar, ea a descoperit asta abia la vârsta de 68 de ani. Într-un interviu pentru Brightside, Rosa a spus: „Întotdeauna am știut că voi urma ceva creativ, ceva ce aș putea inventa. Tot ceea ce fac, duc în partea aceea”.

Rosa era fiica unui cuplu japonez. S-a născut în Araçatuba, Sao Paulo. Când avea doar cinci ani, s-a mutat în capitala Braziliei. Și-a amintit timpul petrecut în sălile de clasă când era tânără. „Eu am fost singurul elev care a umplut pereții clasei cu desene, spunând o poveste”, a spus Rosa.

71 Year Old Model Rosa Saito Inspires All Age and Beauty Stereotypes - out  of the ordinary

Rosa Saito nu a avut cea mai ușoară viață. A avut de înfruntat dificultăți tumultoase, care au provocat-o enorm. În primul rând, când orice alt tânăr de 22 de ani studia la Universitate sau își începea cariera, Rosa avea grijă de mama ei bolnavă, care stătea la pat. În anul 2000, și-a pierdut soțul. După aceea, și-a crescut singură cei trei copii. Cu toate acestea, ea a trecut peste toate cu dragostea pentru grădinărit, pe care a folosit-o ca hobby terapeutic. „Este important să cauți și să te regăsești. Iar momentul meu de pace este cu plantele. Mă duc în grădina mea și vorbesc cu ele”, a spus Rosa.

Woman Becomes a Fashion Model at Age 68 and Is Thriving

Rosa Saito are 71 de ani și este model

Când Rosa Saito avea 68 de ani, a fost abordată de o agenție de modeling. În acel moment al vieții ei, ea încă purta numele Setsuko, numele de familie al părinților ei. Doi agenți de modeling au venit la ea și i-au cerut să se alăture lor. Apoi, un fotograf a întrebat-o și el dacă ar fi interesată. După aceste trei solicitări, Rosa a acceptat în cele din urmă să încerce.

„De două ori am fost abordată de către profesioniști de la agenția de modele Mega și o dată de un fotograf. Am lăsat ideea să se maturizeze timp de un an, până la urmă, a contat și asta, nu era ceva în care urma să mă bag așa, orbește. Până când am decis să-mi asum riscul”, a spus Saito.

Un an mai târziu, Rosa a intrat în industrie și a devenit o senzație peste noapte. Mai târziu, ea și-a schimbat numele de pe Instagram în Rosa Saito, astfel încât fanii ei să-i poată pronunța numele. Acum are aproximativ 22.000 de urmăritori. Cu toate acestea, faima nu este scopul. „Încerc să fac tot ce e mai bun în ceea ce am îmbrățișat cu dragoste și m-am regăsit”, spune ea. „M-am gândit: Fii ceea ce vrea Dumnezeu. Dacă nu încerc, nu voi ști niciodată”.

Woman Becomes a Fashion Model at Age 68 and Is Thriving

Trucurile de frumusețe pe care le folosește

Rosa susține că frumusețea ei este naturală. Chiar și în copilărie, ea a fost crescută cu umilință și fără produse care conțin prea multe substanțe. După ce a menționat că nici măcar aspirina nu era o opțiune în copilărie, ea a vorbit despre ritualul pe bază de plante în care constă rutina ei de autoîngrijire. „Totul a fost bazat pe ceai și, în esența mea, sunt așa, cam împotriva a tot ceea ce este chimie. Așa că, întotdeauna am avut grijă de mine cu aloe, ulei de cocos, ulei de măsline”, spune ea.

Ea a mai spus: „Este modul firesc pentru noi. Desigur, ca femeie, sunt unele lucruri pe care mi-aș dori să le schimb. Le avem cu toții, dar nu sunt nemulțumită de mine. Mă simt bine cu mine”.

Cu toate acestea, cu toate produsele naturale pe care le folosește Rosa Saito, principalul ei truc de frumusețe este să fii în armonie cu tine însuți. Ea simte că frumusețea are mult de-a face cu caracterul.

At 71, model Rosa Saito is igniting the fashion world and shattering all  age and beauty stereotypes - Fashion

„Frumusețea în sine constă în a avea cu adevărat grijă de gândurile tale, de spiritualitatea ta. Persoana poate deveni frumoasă, captivantă și prietenoasă, contează mult mai mult decât frumusețea întinsă și perfectă. Conținutul contează, în opinia mea”, a spus Rosa.

Sursa - catine.roconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0082452297211