Martie 02, 2023
Zendaya și-a renegociat salariul pentru serialul Euphoria. Suma fabuloasă pe care o va câștiga pe episod
Zendaya se bucură de succes pe toate planurile. Rolul din serialul Euphoria i-a adus recunoașterea artistică la care ar visa orice actor, fiind premiată cu două Emmy, veniturile câștigate de pe urma personajului său sunt fabuloase, iar lumea o consideră un adevărat fashion icon.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Recent, actrița de 26 de ani și-a renegociat contractul și va câștiga 1 milion de dolari pe episod, potrivit Matthew Beloni. Acest lucru o face, cel mai probabil, cel mai bine plătit actor din serialul Euphoria, având în vedere că Zendaya este atât narator, cât și personaj principal, scrie protv.ro

 

Nu se știe cu cât sunt plătiți ceilalți actori din Euhporia, însă, în urmă cu ceva timp, actrița Sydney Sweeney, cea care o joacă pe Cassie în serial, explica pentru The Hollywood Reporter cum veniturile câștigate din actorie nu mai sunt ceea ce au fost odată, spunând că suma de bani câștigată în urma rolului său din Euphoria nu este de-ajuns pentru a-și plăti ipoteca la casă:

'Nu mai plătesc actorii așa cum o făceau înainte, iar cu streamerii nu mai primești drepturi reziduale, ceea ce îi privează pe actori de o sursă de venit pe termen lung din rolurile lor anterioare. Vedetele consacrate încă sunt plătite, dar eu trebuie să dau cinci procente avocatului meu, zece procente agenților mei, trei procente sau ceva de genul ăsta managerului meu de afaceri. Trebuie să-mi plătesc publicistul în fiecare lună, iar asta înseamnă mai mult decât ipoteca mea".



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.59687423706055