Martie 27, 2020
(VIDEO) Zdubii au înregistrat o melodie prin video call. Vezi ce fain a ieșit

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Zdubii se distrează din plin în carantină. Instrumentiștii știu că cel mai bine e să te aperi de boală având o bună dispoziție și autoizolându-te la domiciliu.

Pentru că nu pot trăi o zi fără muzică, cei șase băieți bravi, au înregistrat o melodie minunată prin intermediul video call-ului.

Superba melodie deja a făcut înconjurul internetului, iar muzicienii au primit sute de like-uri din partea fanilor și a internăuților. 

 

„Respectând carantina și igiena, nu uitați să faceți sport, să cântați sau să dansați acasă. Rămâneți pozitivi. Haideți să avem grijă și respect reciproc. Trăiește omenește în orice circumstanțe! Sperăm că se vor găși soluții din partea savanților și structurilor statale pentru a stopa pandemia. Mulțumim tuturor cetățenilor, care, conform profesiilor specifice, rămân la datorie și ajută țara să funcționeze în această perioadă complicată! Mulțumim medicilor, poliției, serviciilor de salubrizare, lucrătorilor din sfera alimentară și farmaceutică, militarilor, profesorilor care predau online”, au scris membrii trupei Zdob și Zdub. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3824989795685