Iulie 25, 2020
Xenia Deli, sesiune foto în vila de lux din Cairo. Vezi cum arată casa modelului basarabean
Xenia Deli și-a arătat casa din Cairo, baștina soțului ei miliardar, Osama Al-Sharif. Recent, modelul basarabean a postta mai multe fotografii pe Instagram cu vila ei de lux în care locuiește cu familia.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Xeniei Deli i-a suras viața. Tanaă, frumoasă, iubită și faimoasă- asta se pare ca e secretul fericirii pentru celebrul model basarabean.Tânăra mămică are lumea la picioare: o colectie de mașni, haine și accesorii de lux si case opulente. Pe lângă vila din California în care sunt stabiliți, ea și soțul ei dețin o casă de milioane într/un cartier rezidețial din Cairo, Egipt.

                             

Vila are o curte imensă și o două piscine: un bazin mare, cu o zonă de relaxare și șeslonguri și al doilea bazin este unu mic, de tip jacuzzi. În grădinnă toți arbuștii și zonele verzi au fost minuțios alese. De altfel, și suprafața gazonului din curte este impresionantă.

                     

                  

                    

                    

                   

Lux este și în interior. Xenia Deli a ales un design modern, în stil italian pentru vila ei din Cairo. Din fotografiile postate pe contul de Instagram al companiei care s-a ocupat de decorul casei înțelegem că totul a fost făcut la comandă după gusturile modelului basarabean și ale soțului ei miliardar.

                                                         

Vila cu două etaje are camere spațioase. Livingul și sufrageria sunt camere separate, decorate în așa fel încât confortul e pus pe primul plan. 

                       

                                

Pentru ambele dormitoare care apar în colecția de fotografii publicate pe internet, Xenia Deli a ales același stil: pat matrominial în stil clasic și design minimalist. 

                       

Xenia Deli ne-a lăsat să intrăm și în camera ei de baie. Cabina de duș este amenajată cu vedere în curte așa încât atunci când faci baie ai impresia că ești în mijlocul naturii.

                                                                            

Două persoanlități puternice, cei doi soți au optat pentru dressinguri separate, se pare. Deși suntem obițnuiți cu faptul că bărbații nu au nevoie de mult spațiu pentru haine și încălțăminte, soțul Xeniei Deli ne-a demonstrat contrariul. Dressingul acestuia este destul de spațios.

Osama Al-Sharif este un bărbat activ, arată bine și face mult sport. Tocmai de aceea soțul Xeniei și-a făcut și o mică sală de sport alături în propria vilă de lux.

                     

Pe lângă vila multietajată din Egipt, unde sunt izolați în pandemie, Xenia și soțul ei dețin o casă cu piscină și curte spațioasă într-un cartier de lux din Los Angeles, SUA.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1157491207123