Mai 23, 2019
Xenia Deli a postat o poză rară alături de familia sa!
Modelul basarabean, Xenia Deli și-a bucurat fanii postând pe contul său de Instagram o poză rară alături de membrii familiei sale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Parcă mai ieri am sărbătorit Ziua Internațională a familiei, iar Xenia Deli, abia acum a postat o poză adorabilă alături de membrii familiei sale. Modelul în vârstă de 29 de ani, le-a făcut internăuților o surpriză plăcută. Pe contul său oficial de Instagram, vedeta din Republica Moldova, a postat câteva poze alături de părinții săi, bunică, dar și alături de micuța Anastasia. Toți membrii familiei purtau ținute casual, și anume, jeanși și tricouri albe. Până și micuța Anastasia s-a conformat dress code-ului. 

 

 

Internăuții au învăluit-o pe celebra manechină, care în prezent locuiește în Statele Unite ale Americii, cu zeci de comentarii. Mulți au spus că Xenia seamănă leit cu tatăl său, alții din contra, i-au scris că ea are trăsături comune cu mama sa. 

Amintim că, Xenia Deli s-a născut pe data de 27 octombrie 1989, în satul Basarabeasca, raionul Ștefan Vodă. Xenia este foto model, iar în prezent activează în SUA, în Los Angeles. În vara anului 2016, modelul și-a unit destinul cu miliardarul egiptean - Ossama Fathi Rabah Al-Sharif. Cei doi au o fetiță pe numele Anastasia, care a apărut pe lume în luna iulie a anului trecut. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0177943706512