Iunie 30, 2022
Winona Ryder, la un pas să-și piardă mințile după dureroasa despărțire de Johnny Depp
A fost foarte afectată de această experiență! Winona Ryder recunoaște că nu a suportat prea bine despărțirea de Johnny Depp în 1993.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 Durerea i-a adus tulburări puternice și compară trauma despărțirii cu rolul celebru din ”Girl, Interrupted”. ”A fost versiunea mea, din viața reală a ”Girl, Interrupted””, mărturisește, cu tristețe, marea actriță. Este vorba de rolul său jucat fenomenal în 1999, al unei tinere internate într-o instituție de boli mintale.

Winona Ryder și Johnny Depp (3) jpg 

Winona Ryder jpg 

Practic, actrița s-a antrenat de-adevăratelea cu 6 ani înainte de rolul care avea să-i aducă o și mai mare recunoaștere a talentelor artistice, mai ales că filmul a primit Premiul Oscar pentru Cea mai bună actriță în rol secundar, acordat Angelinei Jolie.

Sussana Kaysen (Winona Ryder) este o adolescentă ajunsă la spitalul de nebuni după ce a încercat să se sinucidă. Aici își face un grup de prietene. Georgina Tuskin (Clea DuVall), mincinoasă patologică, Daisy Randone (Brittany Murphy), abuzată sexual, Polly (Elizabeth Moss), cea care s-a ars pe corp, Janet (Angela Bettis), cea anorexică și Lisa (Angelina Jolie), o adolescentă sociopată și manipulatoare.

Viața personală a Winonei fost îndelung comentată în presa tabloidă. Relația sa cu Johnny Depp din prima parte a anilor 90 a adus-o pe prima pagină a ziarelor.

Un incident bizar însă, speculat de presa tabloidă, a scos-o pe Winona Ryder din primul rând al vedetelor de la Hollywood pentru un timp. Ea a fost surprinsă în timp ce fura articole vestimentare dintr-un magazin, iar imaginile captate de camerele de luat vederi au făcut înconjurul lumii mult timp după aceea. Actrița și-a mărturisit deschis lupta sa cu anxietatea și perioadele de depresie pe care le-a avut, fiind și internată într-o clinică de profil din acest motiv.

Winona Ryder Reflects on Her Breakup with Johnny Depp

Astăzi, în 2022, la 50 de ani, Ryder a mărturisit ”Harper’s Bazaar” că a făcut multe greșeli și că, mai ales, nu a avut grijă de ea. Recunoaște că despărțirea de Depp a marcat-o până în cele mai profunde fibre ale ființei.

Întrebată ce părere are despre scandalul în care Depp a fost implicat și procesul cu Amber Heard, Winona Ryder mărturisește că ea nu cunoaște această versiune a lui Johnny de care Heard vorbea.

Spune că a fost ”șocată” când a aflat prima dată care sunt acuzele aduse de vedeta din Aquaman. ”Este departe gândul că Johnny poate fi violent, bărbatul pe care eu l-am cunoscut și iubit nu e așa. Nu pot să cred aceste acuzații”, mărturisește actrița care a avut o relație de iubire cu Depp din 1989, până în 1993. Cei doi au devenit rapid cel mai HOT cuplu al momentului și s-au logodit la doar cinci luni după ce au început relația.

Winona Ryder Says Johnny Depp Will 'Always Be in Her Heart' 

Sursa - okmagazine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67647433280945