Iulie 30, 2019
Vrei să-ți păstrezi bronzul mai mult timp? Află câteva sfaturi utile
Ți-ai fi dorit ca bronzul mult dorit să rămână pe propiea piele mult timp? Sigur că nu ai fi vrut să se mențină mai mult timp bronzul pe care l-ai căpătat. Cele mai simple metode sunt autobronzantul și solarul însă, nu și cele mai sănătoase. Află cum să-ți păstrezi pielea bronzată prin metode bune pentru sănătate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Hidratează-ți pielea

În timpul verii nu trebuie să uiți de loțiunea hidratantă, untul de corp,  căci aceasa este cel mai bun prieten al pielii tale. Dacă vrei să te asiguri că nu vei avea de-a face cu piele uscată pe timpul verii, aplică ulei de corp după duş. Nu-l şterge după, ci doar tamponează cu un prosop excesul. De asemenea, nu uita să consumi fructe și legume care conțin beta-caroten, căci acest component sporește luminozitatea pielii. Așa că, mănâncă morcov, căci această legumă are cea mai bogată sursă de pigment portocaliu, aşa că renunţă la biscuiţi în favoarea ei.

 


 

Protejează-ţi pielea

Loţiune de corp cu un factor de protecţie de 15 sau 20 trebuie folosită neapărat. Loţiunea de plajă nu împiedică bronzul să apară, ci doar apără pielea de arsuri. Nu uita de protecția buzelor, folosește un balsam de buze cu factor de protecţie. De ajutor îți va fi și loțiunea pentru păr, care va avea grijă ca părul tău să nu sufere de la razele fierbinți ale soarelui. 

 

 

Scade factorul de protecție

Daca folosești loțiune cu SPF 50, zilnic treci la cantități mai mici, de altfel nu te vei bronza. Odată ce pielea ta a absorbit în totalitate loţiunea de plajă, poţi aplica ulei bronzant. Uleiul are factor de protecţie, mai mic de 10. Dacă pielea nu-i suficient de bronzată, nu utiliza cremă cu factor de protecție prea mic.  

 


 

Folosește loțiunea after sun

După  o zi întreaga petrecută la plajă, ai nevoie de un duș răcoritor, care va hidrata pielea arsă de soare. Nu uita să folosești loţiunea after-sun, care va crea rezultatul perfect. După aceea, aplică crema hidratantă în fiecare zi, dimineaţă şi seară, pentru a-ţi păstra pielea fină şi bronzul cât mai mult timp. 




 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72481918334961