Mai 16, 2018
Vrei să arăți ca Megan Fox? Ține și tu dieta Paleo!
Frumoasa vedetă de la Hollywood, Megan Fox împlinește astăzi, 16 mai, vârsta de 36 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Astăzi este ziua de naștere a actriței de la Hollywood, Megan Fox! Cu siguranță, te-ai gândit nu o singură dată că îți place modul în care arată ea. Corpul ei suplu este datorat dietei stricte, care poartă denumirea Paleo. Vedeta se menține de o dietă specifică, care poartă denumirea - Paleo. Această dietă este populară datorită faptului că, menținându-te de o astfel de dietă, poți mânca aproape orice îți dorești.

 

 

Paleo provine de la cuvântul paleolitic, și te îndeamnă să fii mai aproape de strămoși. Cu toții știm că în trecut nu existau atâtea chimicale, iar mâncarea pentru care optau strămoșii noștri era foarte sănătoasă. Totul trebuia să fie proaspăt, nimic congelat, nimic îmbibat cu chimicale.

 

Megan Fox menține o dietă sănătoasă de luni până vineri, iar în weekend, își permite mai multe gustoșenii. Pentru că dietele de altă dată nu mergeau, chiar dacă actrița se înfometa, ea a trecut la ceva mult mai efectiv. Așa dar, meniul zilei actriței este cam acesta:

 

Micul dejun

Două ouă ochiuri cu sote de verdeţuri, avocado sau spanac

 

 

Prânz

Friptură la grătar şi o salată cu roşii, avocado, ridichii şi verdeaţă proaspătă.


 

Cină

Friptură de carne de miel cu piure de cartofi şi salată verde, sau pește pe aburi cu broccoli. 

 

 

Gustări

Nuci şi seminţe 

 

Alimente premise: Carne de animal hrănit cu iarbă, peşte, fructe de mare, legume şi fructe, ouă, nuci, seminţe şi uleiuri extravirgine de măsline sau cocos.

Alimente interzise: produse pe bază de cereale precum orez şi grâu, lactate, zahăr, ulei de rapiţă şi de arahide şi toate produsele procesate.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.50407767295837