August 19, 2022
Vrei o tunsoare nouă? Inspiră-te din look-urile vedetelor noastre
De multe ori o femeie își schimă radical coafura, deoarece în viața ei survin schimbări majore. Dacă te regăsești și tu printre acestea, sau poate îți dorești o schimbare de look pentru aceast sfârșit de vară, nu ezita să te inspiri din look-urile adoptate de vedetele noastre.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Noi am adunat 4 sfaturi eficiente de care ar fi bine sa tineti cont inainte de a merge la salon pentru o schimbare de look.

1. Cunoaste-ti forma fetei si textura parului

Fiecarei forme ale fetei i se potrivesc anumite coafuri. In momentul in care ai aflat daca fata ta este rotunda, alungita, patratoasa, triunghiulara, dreptunghiulara sau ovala, iti poti da seama si ce ti se potriveste cel mai bune.

2. Ia in considerare stilul tau de viata

Acesta este un lucru foarte important de care trebuie sa tii cont. Coafura pe care o porti reprezinta cine esti si ce faci. Daca ai o viata foarte ocupata si stii ca nu ai timp pentru aranjarea parului, alege un look mai lejer (nu te gandi la un breton drept daca parul tau este cu tendinta de incretire).

3. Poti merge la salon pentru o parere

Daca inca nu esti sigura de ce iti doresti, programeaza-ti o intalnire cu stilistul. Asigura-te ca parul tau este spalat si pieptanat si ca nu contine multe produse de ingrijire astfel incat stilistul sa isi dea seama de textura parului si de cum se comporta cand este aranjat.

4. Asigura-te ca esti pregatita pentru o coafura noua

Daca mergi la salon doar pentru a iti taia varfurile, atunci nu trebuie sa iti faci griji. Insa daca vrei ca din par foarte lung sa ajungi la un bob scurt, aceasta este o schimbare radicala si, odata facuta, nu mai este cale de intoarcere. Asigura-te ca nu este o decizie spontana, ci o alegere gandita.

Cand te hotarasti sa faci pasul spre marea schimbare, nu uita sa iei cu tine si cateva imagini ca inspiratie. Iar noi iti aratam ce prefera vedete noastre in materie de tunsori si culori.

1. Natalia Gordienko

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi în aer liber

2. Doina Danielean

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi interior

3. Tany Vander

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

4. Anastasia Fotachi

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană 

5. Iuliana Beregoi

Ar putea fi un cadru apropiat cu 1 persoană, păr lung şi text

6. Nicolle Trifan

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

7.Tatiana Koberidze

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi păr lung

8. Laura Jdanov

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi interior 

9. Ana Irina

10. Gabriela Damir

Ar putea fi un cadru apropiat cu 1 persoană şi păr lung



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.62772369384766