Iunie 30, 2021
Viitoare soacre mari. 7 băieți născuți în aproape 7 luni
Este anul dragostei, a mirosului de lăptic și gânguritului. Nu putem să-l numim altfel când avem în față lista noi-născuților numai în prima jumătate de an. Am făcut un TOP al mămicilor din showbiz, care cresc adevărați prinți și care peste ani vor deveni soacre mari.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Interpreta Lia Taburcean a născut la începutul lunii ianuarie un băiețel. Răzvan este primul copil al familiei. 

2. Vloggerița Valeria Făinescu trăiește acum fericirea completă. Are și fată, și băiat. Oscar, mezinul familiei a apărut pe lume pe 8 martie. 

3. Prezentatoarea TV, Anișoara Loghin, este și ea mamă de băiețel. Raul s-a născut la mijlocul lunii martie. 

4. Jurnalista Natalia Morari a născut la aproximativ o lună după Anișoara Loghin, pe 12 aprilie. Rem este minunea supremă din viața prezentatoarei. 

5. Bloggerița Doina Stratan este o mămică binecuvântată. Micuța Alisa va avea cu cine alerga prin casă. Va petrece timpul și va împărți jucăriile cu Timur, fratele ei, care a apărut pe lume pe 5 iunie. 

6. La doar două zile distanță a născut și jurnalista Anna Smolnițchi un băiețel. Luca este al treilea copil al familiei după Mia și Emma. 

7. Interpreta Gloria Gorceag va fi soacră mare de două ori. E lungă calea până atunci, de aceea nu știm dacă Leo sau Oscar va aduce primul nora acasă. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.915655374527