Ianuarie 28, 2019
(VIDEO) Moldoveanul Danieli Shvets a făcut furori la Vocea Ucrainei
Tânăr, talentat și extrem de carismatic, Danieli Shvets i-a frapat pe toți cu vocea lui specială la show-ul Vocea Ucrainei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vineri seara, artistul basarabean Danieli Shvets, a participat la concursul televizat, Vocea Ucrainei. Interpretul i-a lăsat pe toți cu gurile căscate, vocea lui minunându-i pe toți cei patru jurați de la concurs. Amintim că în juriul de la Vocea Ucrainei, se află trei interpreți ucraineni - Potap, Monatik și Tina Carol. Totodată, printre jurați se numără și artistul din Moldova, Dan Bălan. 

 

 

Daniel Shvets a ales să interpreteze la acest concurs o piesă extrem de complicată, din punct de vedere interpretativ. Artistul a cântat faimoasa arie a lui Calaf "Nessun Dorma" din opera lui Giacomo Puccini - "Turandot". Juriul a rămas frapat. Atât interpretarea, cât și prezența scenică a fost de nota zece.

 

 

Primul jurat care s-a întors a fost Dan Bălan, care a rămas uimit de superba voce a tânărului din Chișinău. Până la urmă, toți cei patru jurați și-au întors scaunele. Danieli a ales să facă parte din echipa lui Monatik.

 


 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0260577201843