Martie 04, 2020
(VIDEO) După ce a anunțat că divorțează, Andreea Balan prezintă publicului o nouă melodie

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ultimile zile pentru Andreea Balan au fost cu adevărat dificile. Interpreta din România, ex solista trupei Andre a trecut printr-un adevărat calvar. Cântăreața în vârstă de 35 de ani a anunțat că divorțează de George Burcea, la doar cinci luni de la căsătorie. Nunta a fost cu mare tam-tam, dar se pare că și divorțul este la fel de răsunător. 

Inițial, Andreea Balan nu a vrut să comenteze despre situația din familia sa, însă dat fiind faptul că jurnaliștii au fost foarte băgăcioși, aceasta a fost nevoită să pună lucrurile la punct.

 

 

Acum, după ce toată lumea a aflat că relația ei cu George Burcea s-a destrămat, Andreea Balan a hotărât să prezinte publicului noul său produs muzical, care a fost îmbrăcat într-un videoclip fantastic și fenomenal. Vedeta și-a anunțat fanii despre apariția noului videoclip prin intermediul rețelelor de socializare. 

 

Ziua de 4 martie este o zi foarte importanta in viata mea deoarece in aceasta zi a venit pe lume Clara, cea de-a 2 minune a mea. Tot in aceasta zi, acum un an, am avut parte de cea mai grea incercare a vietii mele, cand inima mi s-a oprit pentru cateva secunde. De atunci m-am resetat ca om si am realizat ca sanatatea este cel mai important lucru si iubirea celor dragi este cea mai de pret comoara.

 


Dragii mei, azi de ziua Claritei, va ofer melodia “Inima de fier”, 
o piesa despre puterea de a te ridica si de a merge mai departe ori de cate ori viata te incearca. Nebunia si viteza de azi ne fac de multe ori sa ne pierdem in detalii nesemnificative si sa uitam ca, de fapt, importanta e fericirea... iar la ea putem ajunge doar daca intelegem ca viata, cu bune si mai putin bune, e frumoasa atunci cand iubesti si esti iubit. 

 

 

Melodia și versurile piesei Inima de fier au fost compuse de Ionut (Papu) Bacula și Vlad Manolache. Videolcipul a fost realizat de Vlad Rosca și Roxana Paulica.

La doar o oră de la lansare, melodia a reușit să acumuleze pe pagina de Youtube peste 50 de mii de vizualizări și mai bine de 500 de comentarii. Ascultă și tu melodia!

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.53545498847961