Aprilie 20, 2018
(VIDEO) Britney Spears a încăput în pantalonii scurți pe care-i purta la 17 ani!
Pop diva de peste Ocean a slăbit considerabil de la o vreme. Pentru a ne demonstra și nouă acest lucru, interpreta și-a îmbrăcat pantalonii scurți pe care-i purta în copilărie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cu siguranță îți amintești clipul video din anii 2000, "Don't Let Me Be The Last To Know", în care pop diva Britney Spears apărea îmbrăcată sumar, pe o plajă de nisipuri în pantaloni scurți mega sexy. Toată lumea era inspirată atunci de vestimentația artistei din acest videoclip, care devenise foarte populară în rândurile domnișoarelor din întreaga lume.

 

 

Păi, uite că Britney Spears, peste aproape 20 de ani, s-a încumetat să-i măsoare, ba mai mult ca atât, să și danseze în ei. Acești pantaloni scurți, i-au venit artistei și-n ziua de astăzi. Britney a postat pe pagina sa oficială de Instagram un mini video, în care a apărut dansând în acești pantaloni scurți, și având pe cap o pălărie de cowboy. 

 

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

 

Amintim că, Britney Spears în vârstă de 36 de ani, este într-o relație frumoasă de dragoste cu modelul Sam Asghari, care este mai tânăr decât artista cu 13 ani. De când sunt împreună, Britney radiază de fericire, a slăbit, și, posibil arată și mai bine decât în anii de tinerețe. Iubirea o înaripează pe vedetă.

 

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1386630535126