Ianuarie 31, 2018
Vezi cum te va influența Super Luna albastră sângerie în funcție de zodie
Astăzi, 31 ianuarie, pe cerul nopții va apărea super luna albastră sângerie, un eveniment astronomic rar.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În noaptea de astăzi, eclipsă lunară totală va coincide cu Luna "albastră", ceea ce va face ca luna să devină roșietică. Acest eveniment astronomic nu s-a mai repetat din anul 1866. Să vedem cum va influența acest eveniment viețile fiecăruia, în funcție de zodie. 

 

Berbec

Pentru nativii acestei zodii, super luna albastră sângerie va avea un impact pozitiv. Berbecii vor deveni foarte energici, chiar nu vor ști ce să facă cu atâta energie. Vor reuși să facă în scurt timp o mulțime de lucruri, ceea ce altă dată ar fi cu neputință. Important e ca berbeciii să nu-și irosească energia în zadar.

 

Taur

Taurii vor fi confuzi. Super luna îi va deruta. Nu vor ști ce și cum să facă. Important este ca Taurii să lase lucrurile să treacă de la sine, și să nu forțeze nimic. 

 

Gemeni

Gemenii devin foarte deschiși și comunicabili din cauza super lunii. Ar fi trebuit să fie mai atenți, cu cine își împărtășesc gândurile, pentru că ar fi putut fi trădați. 

 

 

Rac

Pentru nativii născuți în zodia racilor, super luna albastră va pregăti surprize plăcute. Vor obține tot ceea ce-și doresc, pentru că anume această perioadă este favorabilă pentru zodia racilor.

 

Leu

Leii devin depresați, și această stare îi trage în jos. Trebuie să-și mențină capul sus, pentru a depăși momentele dificile din această perioadă. 

 

Fecioară

Fecioarele vor suferi mult, pentru că această perioadă va fi una teribilă pentru ele. Se vor simți singure, și vor avea mare nevoie de afecțiune. Cu toate că, nu vor fi auzite. Este timpul ca nativii acestei zodii să nu investească prea mult în relație. 

 

 

Balanță

Balanțele se vor simți frustrate. Au senzația că au nimerit într-o rutină, și nu o pot depăși. Au nevoie de timp, și de puțină relaxare pentru a înțelege că nu e totul atât de rău precum cred. 

 

Scorpion 

Scorpionii vor suferi în această perioadă, nu vor avea încredere în ziua de mâine, și se vor simți extrem de extenuați. Pentru a merge mai departe, e nevoie de încredere, și vor vedea ieșire din această stare emoțională dificilă.

 

Săgetător

Pentru nativii acestei zodii este o perioadă prielnică. Important e ca săgetătorii să nu stea locului ci să acționeze, și atunci totul va fi așa cum și-o doresc. 

 

 

Capricorn

Capricorni vor primi o promovare la locul de muncă. Este o perioadă favorabilă pentru ei. Sentimentele trebuie lăsate la o parte pentru ca totul să meargă bine acum.

 

Vărsător

Vărsătorii se vor elibera de o mare greutate care îi apasă de ceva vreme. Se vor simți, în sfârșit liberi, și se vor putea concentra asupra părții bune a lucrurilor. 

 

Pești

Peștii devin irascibili, pentru că toate lucrurile merg aiurea. Vor avea parte de multă suferință în această perioadă, Super luna îi deranjează foarte mult. Au senzația că nu mai pot ieși din această stare care luna le-o provoacă. Este foarte important ca peștii să nu ia decizii grăbite, și să aștepte totul să treacă de la sine. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1519310474396