Mai 28, 2018
Vezi cum slăbește Mihaela Rădulescu. La 48 de ani are un corp de invidiat
Vedeta de peste Prut, Mihaela Rădulescu, arată de invidiat la anii ei. Ea declară că nutriționiștii ne duc de nas, și că, de fapt, altul este secretul corpului suplu și tonifiat. Află secretul Mihaelei!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Într-un interviu pe care l-a oferit unui post de televiziune din România, prezentatoarea TV, Mihaela Rădulescu a declarat că dietele pe care ni le sugerează nutriționiștii nu sunt bune deloc. Aceste diete sunt menite să trezească în noi o frustrare, iar acest lucru nu-i deloc bun. Pentru a arăta bine, este nevoie să fii fericit. Atunci când te limitezi, n-ai cum fi fericit. Mai bine să mănânci câte puțin, dar să nu te abții de la toate. 

 

 

„Treaba cu dieta e o tâmpenie. Îmi cer scuze de la toţi nutriţioniştii. Ştiţi de ce? Cea mai frumoasă şi importantă dietă este fericirea. Dacă eşti fericit şi mulţumit, eşti bine. În momentul în care te abţii, dacă îţi este poftă de sarmale, de exemplu, sau de parizer, cum e la mine şi cum ştiu toţi colegii mei că poftesc când vin în România, în momentul acela eşti nefericit, pentru că te frustrezi. Cea mai bună dietă este să mănânci tot ce-ţi pofteşte inima, dar cu măsură, un pic din aia, un pic din aia… Deci eu mănânc de toate, nu ţin diete de niciun fel… Eu sunt pofticioasă şi nu mă abţin de la nimic. Singurele lucruri pe care încerc să nu le mănânc sunt chestiile prea grase sau prea prăjite în ulei. Sport fac un sfert de oră dimineaţa, aşa m-am obişnuit. Nu mă duc la o sală, n-am abonament la o sală pentru că nu am timp să mă duc” - a declarat vedeta. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71445775032043