Aprilie 19, 2018
Vezi cum și-a sărbătorit aniversarea interpreta autohtonă Diana Brescan!
Interpreta autohtonă, Diana Brescan și-a sărbătorit miercuri ziua de naștere. Cu acest prilej interpreta a postat câteva poze pe pagina sa de Instagram.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tânără, ambițioasă, și talentată, interpreta autohtonă Diana Brescan a împlinit frumoasa vârstă de 22 de ani. Vedeta nu a ratat șansa de a-și împărtăși emoțiile pozitive cu urmăritorii ei de pe Instagram, postând câteva poze de la aniversare. Chiar de la miezul nopții, interpreta a primit în dar mulți trandafiri roșii, și s-a bucurat enorm de acest cadou. 

 

 

A post shared by Diana Brescan (@diana_brescan) on

 

Mai târziu, pe rețelele de socializare apăruse o altă poză, care întruchipează fericirea vedetei, care a primit în dar multe flori și baloane de la dragile ei prietene. 

 

 

A post shared by Diana Brescan (@diana_brescan) on

 

Amintim că Diana Brescan este câștigătoarea a zeci de premii muzicale și învingătoarea mai multor concursuri internaționale de muzică. "Vocea României", "X Factor", "Cerbul de Aur", "Slavianskii Bazar", "Două inimi gemene", sunt doar câteva dintre concursurile la care a participat interpreta, la toate obținând premii importante.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.4385347366333