Februarie 09, 2018
Vezi cum a arătat Gigi Hadid la săptămâna modei de la New York
Săptămâna Modei din New York a adunat sute de oameni talentați. La prezentarea colecției lui Jeremy Scott, a fost prezentă și modelul de la Victoria's Secret, Gigi Hadid.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Parcă mai ieri s-a desfășurat Săptămâna Modei de la Paris, însă azi suntem deja pe cealaltă parte a Oceanului, și anume, la New York. Cei mai renumiți designeri, modele, fotografi, branduri internaționale sunt prezente la această săptămână de la New York.

Aseară a avut loc prezentarea colecției designerului Jeremy Scott. Unul din cele mai renunite și întrebate modele din întreaga lume, Gigi Hadid a prezentat colecția vestimentară a designerului Jeremy Scott. Blonda în vârstă de 22 de ani a ieșit pe podium purtând perucă de culoarea roz. Modelul a purtat colanți de culoarea roz pal, și o salopetă pe bretele de culoarea argintie. 

 

Cea de-a doua ținută a lui Gigi a fost un top și o fustă cusută cu pietre mari strălucitoare. Modelul, de asemenea a purtat colanți și perucă roz. 

 

Amintim că Jeremy Scott este designerul american în vârstă de 44 de ani. El este stilistul celebrităților precum Katy Perry, Selena Gomez, Madonna, Lady Gaga, Adriana grande și multe alte vedete. El este directorul creativ al brandului Moschino, începând cu anul 2013, și al brandului Adida, din anul 1997. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.69237637519836