Februarie 06, 2018
Vezi cum își petrece timpul Britney Spears alături de iubitul său
Sam Asghari, în vârstă de 24 de ani este iubitul lui Britney Spears, și de mai mult de un an de zile el o face fericită pe interpretă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

De când el a apărut în viața ei, Britney este în culmea fericirii. Cântăreața a slăbit, are grijă de sine, se străduie să nu fie vizibilă diferența de vârstă care există între ei, căci Sam Asghari este mai mic decât Britney cu zece ani. Pe pagina sa de Instagram, Britney a scris că de un an, Sam este bărbatul care o inspiră și care o face fericită, datorită lui, ea devine cu fiecare zi mai bună. Iar Asghari, la rândul său, a spus că ea este cea ma frumoasă femeie din lume. Cuplu a postat o poză împreună pe fonul unei cascade, și par extrem de fericiți împreună. 

 

Britney și Sam s-au cunoscut în luna octombrie 2016, la filmările unui clip video, Slumber Party. Sam este model și are doar 24 de ani. Britney a fost prima care l-a chemat la întâlnire. Nici nu s-au așteptat că relația lor poate să ajungă atât de departe. Acum însă, ambii sunt fericiți și îndrăgostiți lulea. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.8791990280151