Decembrie 25, 2017
Vezi cum au sărbătorit starurile de la Hollywood Crăciunul
Ho,ho,ho, a venit Crăciunul, iar starurile de peste ocean au sărbătorit și s-au distrat de minune. Printre ele, Eva Longoria, Kim Kardashian, Reese Wiserspoone. Vezi cum s-au distrat vedetele de la Hollywood.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ким Кардашьян и Марина Актон

Kim Kardashian  s-a distrat de minune la petrecerea organizată de familia Kardashian, unde au fost invitate multe vedete. 

 

 

Мэттью Ратлер и Кристина Агилера

Deși nu a avut zăpadă, Christina Aguilera, împreună cu iubitul său Matt Rutler au organizat, în curtea casei lor o adevărată sărbătoare, cu zăpadă artificială. 

 

Кэти Перри

Katy Perry, la câteva zile după lansarea piesei Hey, hey, hey, a sărbătorit Crăciunul alături de fanii săi, purtând costum de Crăciuniță, și arătând, ca deobicei, sexy! 

 

 

Брюс Уиллис и Эмма Хеминг с детьми

Actorul american Bruce Willis a sărbătorit Crăciunul alături de cei dragi. Apare într-o poză pe o rețea de socializare, alături de copilașii săi, care par foarte entuziasmați. 

 

Ева Лонгория

Eva Longoria, protagonista serialului "Neveste disperate",  nu demult a anunțat că așteaptă primul copil. O vedem fericită alături de bradul de Crăciun. 

 

 

Как Риз Уизерспун, Бекхэмы, Ева Лонгория и другие звезды отметили Рождество: дети, елки и Санта-Клаус

Blonda Reese Wiserspoone de Crăciun a fost acasă. A purtat o ținută de culoarea roșie, culoarea tradițională a Crăciunului, și a arătat foarte feminin. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88677954673767