Iunie 13, 2018
Vezi cum arată la 63 ani protagonistul din filmul "The Bodiguard"!
Unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood, Kevin Costner, nu mai arată așa cum ne-am obișnuit să-l vedem în filmul "The Bodiguard".

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actorul cu trei Oscaruri câștigate, Kevin Costner, a ajuns la o vârstă veritabilă, actorul are 63 de ani. Se filmează la etapa actuală în serialul ”Yellowstone”, unde joacă rolul lui John Dutton. Tot în această perioadă, el se filmează și în filmul ”The Highwaymen”, și interpretează rolul lui Frank Hamer.

Actorul a fost invitat la una din cele mai vestite emisiuni din SUA despre vedete, moderată de cunoscutul Jimmy Kimmel. El a fost fotografiat de paparazzi în timp ce se îndrepta spre platoul de filmare, unde a avut loc emisiunea.

 

 

Chiar dacă nu mai arată ca-n filmul "The Bodiguard", unde a jucat rolul central, Kevin arată, totuși, foarte bine. A pus câteva kilograme în plus, dar este la fel de simpatic și nu arată de vârsta lui. Chipeșul actor hollywoodian le-a zâmbit celor care-l fotografiau, fiind la fel de carismatic ca și-n trecut. 

 

 

Amintim că, actorul Kevin Costner este căsătorit din 2004 cu modelul și designerul Christine Baumgartner. Cei doi sunt împreună de 16 ani și au trei copii. Actorul mai are încă patru copii de la alte două femei. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.8084855079651