August 02, 2019
Vezi cum arată fiica lui Roman Iagupov!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Solistul trupei Zdob și Zdub, Roman Iagupov mulți ani în urmă devenise pentru prima oară tătic. De-atunci au trecut aproape două decenii, iar fiica artistului, este deja matură și arată fenomenal. Fetița poartă numele Alisa, iar muzicianul o consideră o ființă ruptă din povești - Alisa în țara minunilor. Când a devenit tătic, artistul era căsătorit cu Yolka Flyman. Cei doi au divorțat în anul 2004. În prezent, Roman formează o familie cu  Carolina Voitenco, împreună cu aceasta el are un fiu, în vârstă de unsprezece ani, David. 

În prima zi a lunii august, solisul trupei Zdob și Zdub a încărcat pe pagina lui de Instagram o poză alături de fiica lui.

 

Două generații. Alisa mea din țara minunilor. - a scris artistul la această postare. 

Amintim că, Roman Roman Iagupov s-a născut pe 13 septembrie 1973, în Rusia. Cu un an mai târziu, mama acestuia, s-a mutat în raionul Strășeni, acolo unde, mai târziu, Roman a studiat timp de zece ani. În 1991 a venit la Chișinău, unde a studiat la Institutul de Educație Fizică și Sport, având drept scop inițiativa de a deveni un adevărat sportiv. Cu trei ani mai târziu, artistul s-a reprofilat, axându-se pe muzică. În 1995 Roman Iagupov, împreună cu alți doi instrumentiști au înființat trupa Zdob și Zdub.  

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75188088417053