Aprilie 12, 2018
Vezi cum a felicitat-o Delia pe Antonia de ziua ei de naștere
Interpreta din România, Antonia împlinește astăzi, 12 aprilie frumoasa vârstă de 29 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Interpretele de peste Prut, Delia și Antonia sunt cele mai bune prietene. Sunt nebunatice, și fac multe lucruri hazlii împreună. Cu prilejul aniversării, Delia și-a felicitat prietena omagiată, chiar pe pagina sa oficială de Instagram, unde a postat și câteva poze. 

 

 

A post shared by Delia (@delia) on

 

 

A post shared by Delia (@delia) on

Totodată, însăși Antonia a postat pe pagina sa un mesaj emoționant, acum câteva clipe.

" Până la vârsta de 28 de ani am fost binecuvântată cu multe lucruri ... sănătate, 3 copii frumoși, un om uimitor cu un suflet frumos, cariera mea și, bineînțeles, sprijin din partea familiei mele iubitoare... așa că mi-a plăcut astăzi și mulțumesc ție, Doamne, pentru tot! Pur și simplu sunt recunoscătoare ..... bun venit 29!"

 

 

804

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on

 

Amintim că  Antonia Iacobescu s-a născut la 12 aprilie 1989, la București. De la vârsta de 5 ani a plecat cu părinții în SUA, unde și-a început cariera în domeniul modellingului.

 

 

Nu și-a dorit să activeze în acest domeniu, din cauza lumii crude cu care s-a ciocnit. Și-a început cariera colaborând cu Tom Boxer la piesa "Morena". În 2010 a devenit pentru prima oară mămică. În iarna anului 2014, ea l-a născut pe Dominic, al cărui tată este Alex Velea, vedeta mai are încă un băiețel cu cântărețul Alex Velea, pe numele Akim.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.70222353935242