Mai 23, 2018
Vezi cum a apărut Cameron Diaz în L.A., după ce s-a „pensionat”
Una din cele mai sexy actrițe de la Hollywood, surprinsă pe străzile din Los Angeles, după ce a renunțat la cariera sa artistică, din domeniul cinematografiei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nimănui nu-i vine să creadă că celebra actriță de la Hollywood, Cameron Diaz, nu va mai apărea în calitate de actriță mai mult niciodată. Toate astea s-au întâmplat pentru că ea și-a găsit iubirea cea mare, căruia nu-i este pe plac ca soția sa să se sărute și cu alți bărbați, indiferent dacă este pe platoul de filmare sau în viața reală. Pentru că ține la el, la relația lor, și pentru că realizează că familia este mai importamtă ca orice în lume, Cameron Diaz a anunțat că se retrage din industria de filme. 

 

 

Recent, actrița a fost văzută pe străzile din Los Angeles plimbându-se, foarte lejer îmbrăcată. Vedeta a purtat blugi, maletă de culoarea albă, cu mâneci lungi și papuci cu imprimeu de leopard. Actrița părea foarte calmă și relaxată, ba chiar și binedispusă. 

 

 

Amintim că în anul 2015, actirța de la Hollywood, care și-a început cariera filmându-se în filmul Mask, s-a căsătorit cu Benji Madden, membrul formației "Good Charlotte". Cei doi încă nu au copii, însă, ea s-a decis să abandoneze lumea filmului pentru a fi alături de soțul, și pentru a-i dedica cât mai mult timp. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.60140800476074