Februarie 12, 2018
Vezi ce ținută neordinară a purtat Irina Shayk la Săptămâna Modei de la New York!
La Săptămâna Modei de la New York, celebrul designer Philipp Plein și-a prezentat colecția, care a fost într-un stil neordinar, cum obișnuiește designerul.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Într-un show plin de momente inedite, designerul cu origini nemțești, Philipp Plein și-a prezentat colecția. El a devenit celebru prin colecțiile sale care se deosebesc de celelalte, și anume prin materiale dure, piele și diverse stranietăți. De data aceasta, la prezentarea colecției designerului, au fost prezente modele celebre, dar și roboți. Astfel, cireașa de pe tort al show-ului a fost irina Shayk, care a apărut ținundu-se de mână cu un robot. Ea a purtat un costum pe corp, de culoarea neagră, care i-a scos în evidență figura. 

 

 

Irina Shayk este model și actriță în vârstă de 32 de ani, care s-a născut în Celeabinsk, Rusia. Tot acolo ea și-a făcut studiile, absolvind colegiul de economie. În anul 2005 Irina a plecat în Europa, acolo participând la diverse prezentări în calitate de model, după care soarta a dus-o în SUA. A devenit populară în anul 2007, când a ajuns să fie fie fața brandului "Insimissimi".

 

După care, au urmat filmări, ședințe foto, apariții pe cele mai importante coperte ale revistelor cu renume mondial, precum "Vogue", "Maxim", "Cosmopolitan", "Vanity Fair". Începând cu anul 2010, ea a devenit iubita fotbalistului de origine portugheză, Christiano Ronaldo. Cei doi au fost împreună timp de cinci ani, iar cuplul lor a fost considerat unul din cel mai mediatizat, și frumos cuplu din show bizzul internațional. După ce s-a despărțit de Ronaldo, Shayk a devenit soția celebrului actor american Bradley Cooper, cu care are o fetiță, Lea de Seine Shayk Cooper. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.69495749473572