Ianuarie 22, 2020
Vezi ce spune Irina Kovalsky despre alăptarea în public

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Proaspăta mămică Irina Kovalsky, care are deja trei copilași, două fetițe și un băiețel. Recent, interpreta a adus pe lume o fetiță pe care a numit-o Anghelina. Irina Kovalsky este adepta alăptării naturale ale bebelușilor. Cântăreața a făcut o postare cognitivă despre alaptare, care a stârnit multe controverse.

"În ziua de astăzi, mămicile care alăptează nu se mai ascund de ochii lumii, pentru că consideră că acest gest merită toată atenția tuturor. Alaptarea nu mai prezintă un proces intim. În vremea bunicilor și a mamelor noastre, alaptarea se făcea cu strictețe doar acasă. Acum însă, femeile alăptează fără jenă în spațiul public. Mamele din ziua de astăzi sunt mai bine informate, sunt pregătite să apere drepturile femeilor atât la locul de muncă, cât și în viața publică, sunt încrezătoare în abilitățile lor. 

Drept urmare, alăptarea în spațiul public provoacă mai puține obiecții din partea celorlalți. ÎNSĂ ! Pentru mine totuși, nu poate fi normal să-mi arăt părțile intime ale corpului tuturor, oriunde și oricând. Chiar dacă sunt mamă care alăptează, nu consider că-i ok acest lucru. Nu știu. Cred că acest vorbește despre cei șapte ani de-acasă, despre educație. (...)

 

 

Știm cu toții că copilul mănâncă atunci când vrea și nu atunci când îi este comod mămicii. De aceea, mămica trebuie să facă tot posibilul ca în aceste clipe să-i fie confortabil și copilașului și ei. Iar pentru aceasta, mămica trebuie să găsească un locușor ferit de ochii lumii, să se pună într-o parte. Atunci când se află în locurile publice, trebuie să poarte haine speciale pentru mămici care alăptează, iar dacă nu dispune de acestea, pur și simplu trebuie să aibă cu ea o scutec sau batistă, care îi va acoperi sânii. Nimic mai simplu! - a scris Irina Kovalsky în postarea de pe Instagram.

 

 

Zeci de comentarii și mii de like-uri a adunat această postare în timp record. Toți s-au dat cu părerea, unii au susținut-o pe Irina Kovalsky, alții nu. Fiecare însă a oferit câte o replică. Voi ce părere aveți despre alaptarea în spațiul public? 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.789571762085