Martie 17, 2020
Vezi ce mesaj ne transmite Adrian Ursu de pe continentul American

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Trăim în niște vremuri pe care nimeni dintre noi nu le-a putut prevedea. Pandemia la nivel internațional a schimbat mersul lucrurilor și viețile noastre. Tot ce trebuie să facem este să avem grijă de sănătatea proprie, să stăm izolați și să așteptăm când va trece această urgie.

La urma urmei, fiecare dintre noi știe că după furtună apare soarele, după timpurile grele va apărea în viețile noastre lumina. 

 

 

Interpretul Adrian Ursu este plecat în prezent peste Ocean. Cântărețul autohton își dorește extrem de mult să fie acasă alături de familia sa, însă situația este așa încât, nu are posibilitatea să o facă.

Adrian Ursu a decis că este momentul numai bun pentru a se adresa moldovenilor de pretutindeni cu un mesaj:

Salut tuturor de pe continentul American!
Sunt bine și vreau să mă pornesc acasă, pentru că mă așteaptă familia! Vă spun și vouă ce le spun și lor: liniștit, calm, pozitiv și cu Doamne Ajută le trecem pe toate! Pământul și locuitorii lui probabil au nevoie de un pic de “trezire” pentru a aprecia mai mult ce avem, ce facem, ce ni se dă, cât cerem de la planetă(de la viață) și cât dăm, ce atitudine avem față de ea și cel mai important:
Ce atitudine avem unul față de altul?! Eu am senzația că acum, datorită Fricii, iese la iveală adevarata față a noastră, a fiecăruia!

Acum se vede cât de buni suntem, răbdători ori nu prea, egoiști ori ne mai gândim și la alții, toleranți și înțelegători sau poate judecăm pe mulți și învinuim pe toți... Toți, inafară de noi. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.44731712341309