Decembrie 10, 2020
Vezi ce cadou i-a făcut Roman Burlaca iubitei lui în preajma sărbătorilor de iarnă

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Regizorul Roman Burlaca și Gabriela Damir nu-și mai ascund relația și în ultima vreme împărtășesc cu fanii lor mai multe lucruri care li se întâmplă. Ce-i drept, cel mai des dă din casă vloggerița, care are zeci de mii de urmăritori pe Instagram. De curând, Roman și-a surprins iubita cu un cadou pe cât de banal poate părea, pe atât de util este. 

Roman Burlaca i-a făcut cadou tinerei vloggerițe un brad artificial, care abia a încăput în casă. Despre asta a anunțat chiar Gabriela pe o rețea de socializare. Apoi, ea le-a arătat fanilor cât de frumos l-a împodobit. Iubita lui Roman Burlaca a ales pentru decor figurile sclipicioase și globuri roșii și aurii. 

                                                                          

Gabriela a reușit deja să-și amenajeze toată casa de sărbători și îl așteaptă cuminte pe Moș Crăciun. Vedem deja dacă va mai primi cadouri, ținând cont că Roman Burlaca i-a făcut această surpriză în avans.

Pentru Roman Burlaca și iubita lui acesta va fi primul Crăciun în casă nouă. Cei doi s-au mutat de câteva luni într-o locuință a lor și se pare că sunt foarte fericiți cu această decizie. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3409030437469