Iunie 27, 2017
Vezi cât de mult a îmbătrânit Aliona Triboi. A Filmat primul ei videoclip
„Lumânarea de pe masă” este piesa la care lucrează Aliona Triboi de mai bine de jumătate de an, iar pentru aceasta artista a decis să filmeze primul videoclip din cariera sa. Stiliștii Teatrului Național au ajutat-o să ia chipul unei bătrâne, iar imaginile clipului au fost surprinse la casa bunicilor Alionei din satul Bujor, raionul Hîncești.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Conceptul videoclipului este unul documentar, fără efecte multe, fără înfrumusețări… asta pentru că ne-am dorit să fie cât mai veridic posibil. Am filmat în satul Bujor, raionul Hîncești, în casa buneilor mei. Iar pentru ca să rezonez perfect cu textul minunat, scris de Radmila Popovici-Paraschiv, am luat pe final imaginea unei bătrâne”, a declarat pentru EA.md Aliona Triboi.

Din poze Aliona a fost vegheată de bunei, care nu mai sunt în viață, iar în videoclip apar totuși doi bătrânei – aceștia fiind unchii artistei. Melodia este scrisă de Oleg Baraliuc, iar la un videoclip artista nici nu se gândea: „Am pornit de la un slide show din pozele la casa bunicilor. Ea ne-a dat ideea de a face un videoclip și iată că entuziasmul ne-a cucerit pe toți și am reușit să realizăm un produs final deosebit, după părerea noastră. Am vrut să rezonăm perfect cu mesajul piesei și aceste locuri și oamenii implicați ne-au ajutat”, a mai povestit Aliona.

„Ultimele imagini pentru videoclip au fost filmate la Teatrul Național „Mihai Eminescu”, acolo unde joc pe scenă deja de 15 ani. Echipa teatrului de asemenea s-a străduit ca acele imagini să fie cât mai interesante și artistice, iar cadrul bătrânei din final să fie cât mai realist”, a mai adăugat Aliona Triboi despre filmările clipului piesei „Lumânarea de pe masă”.

 

Sursa: ea.md



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.78283858299255