Februarie 06, 2020
Vezi cât de mare s-a făcut Violeta, fiica Andreei Marin

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prezentatoarea Andreea Marin, acum 12 ani devenise pentru prima oară mămică. Bucuriile maternității au fost pentru ea unice, de nedescris. Dar uite că timpul zboară rapid, iar fiica prezentatoarei TV din România, deja s-a transformat într-o adevărată domniÈ™oară. 

Andreea Marin a spus că o educă pe fiica sa cu stricteÈ›e, pentru că disciplina îi ajută pe copii să devină oameni buni, cum se cade. Andreea o È›ine pe Violeta departe de camerele de luat vederi, iar acest lucru puÈ›in o deranjează pe micuÈ›a care È™i-ar fi dorit È™i ea să devină o persoană publică. Cum să nu, mai ales având asemenea părinÈ›i. 

 

 

 

Amintim că, Violeta este fiica Andreei Marin È™i a cântăreÈ›ului Ștefan Bănică Junior. Ea s-a născut pe 15 decembrie 2007. Pe atunci, cei doi erau căsătoriÈ›i. În octombrie 2013, Ștefan Bănică  È™i Andreea Marin au divorÈ›at. Violeta mai are un frate mai mare cu patru ani, pe numele Radu, din partea tatălui, È™i un frățior pe numele Alexandru, din mariajul lui Ștefan Bănică Junior cu Lavinia Parva.

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.95563936233521