Iunie 20, 2018
Vezi cât de frumoși au fost Meghan Markle și prințul Harry la deschiderea Royal Ascot
Cursele legendare Royal Ascot au început în Marea Britanie! Membrii casei regale sunt prezenți la acest eveniment grandios.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Unul din cele mai importante evenimente ale membrilor din casa regală, cursele de cai Royal Ascot, au început marți, 19 iunie. În mod tradițional, cursele au început cu o procesiune regală solemnă de la castelul Windsor la pista de curse. În ultimii ani, Elizabeta a II-a ajunge exact la 13:50. Până când ea nu ajunge, cursele nu încep.

 

 

Pentru prima oară a fost prezentă și Meghan Markle la aceste curse. La primele sale curse, Royal Ascot, Megan a venit într-o rochie albă de la renumitul brand Givenchy, o pălărie de la Philip Treacy în sumă de $ 2.737, pantofi negri și  cu un clutch Givenchy.

 

 

Kate Middleton și prințul William au fost și ei prezenți la acest eveniment de amploare. Curios este faptul că ducesa de Cambridge, Kate Middleton pentru prima oară fusese prezentă la Royal Ascot peste cinci ani după ce se căsătorise cu prințul William, pe când Meghan a venit la doar o lună de la nuntă.

 

 

Printre invitații importanți au fost și prințul Charlse și Camelia, prințesa Beatrice și prințesa Eugenie. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1851453781128