Aprilie 18, 2018
Victoria Beckham a împlinit 44 de ani. Vezi cât de drăgăstos a felicitat-o David!
La data de 17 aprilie, în zodia berbecului s-a născut Victoria Beckham, fosta solistă a trupei Spice Girls. Cu acest prilej, soțul acesteia a felicitat-o pe pagina lui de Instagram, postând un mesaj plin de drăgălășenie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

David și Victoria formează unu din cele mai longevive cupluri din lume. Sunt atât de frumoși împreună, iar pentru mulți, ei sunt un cuplu numai bine de urmat, pentru că, dragostea lor rezistă peste ani. Sunt soț și soție de aproape 19 ani, au împreună patru copii, care sunt deja mari, și, totuși, rămân a se iubi ca-n prima zi. 

Sărbătorind aniversarea a celor 44 de ani, împliniți de Victoria, David Beckham i-a lăsat uun mesaj de felicitare pe pagina acesteia. Fostul fotbalist a scris: 

 

"La mulți ani pentru această tânără femeie, și adorabilă mămică". 

 

Victoria, de asemenea, a postat o poză pe pagina sa de Instagram, la care a scris un mesaj:

 

"Te iubesc atât de mult, David Beckham! Îți mulțumesc că ai făcut ca ziua mea de naștere să fie deosebită! O zi perfectă, în care noi, toți șase, am fost împreună! Pupici".

 

Poza a adunat aproape un milion de like-uri în doar 15 ore. Cu șapte ore mai târziu, Victoria Beckham a postat pe pagina sa de Instagram un video, în care arată ce tortă delicioasă a mâncat ea, împreună cu familia, cu ocazia aniversării sale. 

 

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.9582197666168