Noiembrie 21, 2019
Vezi cât de bine arată Melanie Griffith la 62 ani!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vedeta de la Hollywood, Melanie Griffith, care în trecut era soția lui Antonio Banderas arată uluitor la vârsta sa. Pentru a arăta bine, vedeta nu renunță la gimnastica zilnică și nici la sala de sport. După un șir de operații plastice care i-au schimonosit fața, diva de cinema, a renunțat la ele și și-a făcut tratamente scumpe faciale.

Acum, Melanie arată mult mai bine. Starleta a renunțat la industria cinematografică pentru că procesul de muncă o stresa foarte mult.

Abia la 60 de ani a înțeles că adevărata fericire este să trăiești în armonie cu tine însuți și să petreci cât mai mult timp liber cu persoanele dragi. Astfel, în ultima perioadă Melanie care a muncit o viață întreagă, merge foarte des în vacanțe. 

 

 

Amintim că, în anul 2015, actrița a divorțat de actorul Antonio Banderas, alături de care au format un cuplu timp de 11 ani. În urma divorțului, Melanie a suferit foarte mult. Abia acum și-a mai revenit. Actrița are trei copii din trei mariaje diferite. Cea mai mare este cunoscuta actriță de cinema -  Dakota Johnson, al doilea copil este Alexander Bauer, iar ultimul copil, care este din căsnicia cu Banderas este Stella. 

 

 

Melanie Griffith și Dakota 

 

Melanie Griffith și Alexander

 

Melanie Griffith și Stella

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 6.0885181427002