August 13, 2018
Vezi care au fost cele mai sexy ținute de la UNICEF Summer Gala!
În acest weekend a avut loc UNICEF Summer Gala, un eveniment grandios la care au fost prezente multe vedete internaționale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În acest weekend, zeci de vedete de talie internațională s-au întâlnit la UNICEF Summer Gala. Evenimentul a avut loc în Italia, la Porto Cervo, în Villa Violina. Pe covorul roșu vedetele au pășit pentru a defila în ţinutele lor sexy. Printre vedetele faimoase au fost, Nicole Scherzinger, Ricky Martin, Rita Ora, Emily Ratajkowski, Heidi Klum și multe altele.

 

Heidi Klum a venit însoţită de iubitul ei tinerel, chitaristul Tom Kaulitz, care are doar 28 de ani. Vedeta a purtat o rochie neagră cu aplicaţii argintii. 

 

 

 Cântăreaţa Rita Ora, în vârstă de 27 de ani, a purtat o rochie colorată, cu o crăpătură adâncă pe picior, care a provocat mult interes. Artista a arătat ca o adevărată regină. 

 

 

Modelul Emily Ratajkowski a fost, ca de obicei, extrem de sexy. Ea a ales să poarte o rochie neagră, din tul transparent. Se pare că vedeta a ales să nu poarte lenjerie intimă, sau doar se crea o asemenea impresie. 

 

 

Nicole Scherzinger, în vârstă de 40 de ani, a purtat o ținută de culoarea roșie, arătând ca o adevărată Carmen. 

 

 

Interpretul Ricky Martin a purtat un costum de culoarea albăstrie, foarte elegant. Interpretul în vârstă de 46 de ani a atras toate privirile. 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.56032085418701