Martie 14, 2023
Au venit aproape goale la petrecerea de după Oscaruri. Vedete care au exagerat cu ținutele alese
Cea mai așteptată petrecere mondenă a anului nu a dezamăgit! Party-ul organizat de Vanity Fair după decernarea Premiilor Oscar reunește cele mai în vogă vedete din toate domeniile, iar outfiturile în care defilează sunt mult mai îndrăznețe decât cele de la Oscaruri.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dacă la ceremonia de decernare a Premiilor Oscar este greu să obții o invitație și, prin urmare, participă numai “spuma” din industria filmului, la petrecerea Vanity Fair e invitată practic… toată lumea :)  Este o ocazie buna să te afișezi, să te cuplezi, să fii văzut și să socializezi cu lumea bună din showbiz, printre care chiar marii câștigători de la Oscar, scrie protv.ro

 

Însă, din dorință de a atrage atenția asupra lor, unele vedete exagerează la capitolul fashion. Astfel, și anul acesta unele celebrități au uitat de bun simt și au apărut mult prea dezbrăcate la perecerea Vanity Fair.

 

Modelul Alessandra Ambrosio și-a etalat trupul perfect într-o rochie transparenta, însă ținuta ei a fost chiar decentă pe lângă ce au afișat alte vedete dornice de expunere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.85525703430176